fbpx
GuitarSchool432

Уроци по китара

Имате нужда от уроци по китара? Ние сме тук, за да ви помогнем  да се научите да свирите китара с лекота и удоволствие. Независимо дали сте начинаещ или вече имате опит, нашите уроци са предназначени да ви предоставят всичко необходимо, за музикалното израстване.

Всеки ден от

10:00-21:00

Уроци по китара - електрическа, акустична или класическа.

Guitar School 432 предлага уроци по китара които могат да са по акустична, електрическа или класическа. Избора е според вашите предпочитания и зависи от много фактори.

Уроци по китара - Акустична

Уроци по китара - акустична китара

Уроци по китара за деца

Уроците по китара за деца представляват специално структурирани уроци, целенасочени към учениците между 6 и 12 години. Тези уроци са разработени, за да бъдат подходящи и образователни за децата и имат няколко основни характеристики:

Специални учебни материали за деца

GuitarSchool432 разполага с 3 учебника разработени специално за деца. Описание за учебните материали: ТУК

Структура на уроците

Часовете са структурирани с конкретен материал който да е приятен, интересен и лесен за разбиране от децата. Песните са представени в опростен вариант за да могат да бъдат изпълнявани с лекота и удоволствие и да се научат бързо.

Адаптиран метод на обучение

Уроците включват игрови елементи и интерактивни уроци които да са забавни и интересни.

Награди

Основните награди са участия в концерти и записи, перца.

Учебници за деца и начинаещи

Разполагаме с три собствени учебника създадени и разработени за деца и начинаещи.

 Ползите за децата от уроците по китара.

Уроците по китара за деца са изключително полезни и могат да предложат редица блага и развитие на децата. Ето няколко основни:

Развиват музикални способности

Децата ще научат да разбират какво представлява музиката и ще подобрят и развият своите вродени качества. Тези способности са вродени във всяко дете и са развити на определена степен. Това са:

 • усет за ритъм

  – Това е възпроизвеждането на определени ноти, съзвучия в точния момент. Това умение позволява на музикантите да изпълняват музиката точно и с точност и да запазят синхронизацията с другите музиканти в група. Усетът за ритъм може да бъде открит във всичко, което е свързано с времето и последователността на събития като: Музика и свирене на музикални инструменти, танцови движения, говорене и реч, спорт и фитнес, готвене и кулинария, шофиране и транспорт, изпълнение на определени задачи или рутини в ежедневието и др.

 • мелодичен усет

  Мелодичният усет е способността да се разбира, разпознава и създава мелодии. Този усет позволява на човека да улавя музикалните интонации, тонове и мелодични структури в музиката. Извън музиката, мелодичният усет може да бъде полезен в различни други сфери на живота: Комуникация, изкуство и литература, танци и движения, спорт и фитнес, говорителни умения

 • хармончен усет
  Възможността да разбира и изпълнява хармонии, се отнася до синхроничното звучене на няколко ноти едновременно което представляват акордите. Хармоничните способности могат да включват разбиране на хармонични прогресии и възможността да ги използвате при създаване на музика
Социално взаимодействие

Ученето и свиренето на китара може да включва сътрудничество с други музиканти, особено при създаването на музикални групи. Този опит насърчава комуникацията, взаимодействието и способността да се работи в екип както и създаване на приятелства.

Подобряват кординацията

Свиренето на китара изисква добра ръчна и око-ръка координация. Това помага на децата да развият тези важни умения.

Учат на дисциплина

Научаването на инструмент изисква упоритост и практика. Уроците учат децата да се стараят и да постигат целите си чрез упорита и системна работа.

Развиват творческо мислене

Уроците по китара насърчават децата да бъдат творчески и да изразяват себе си чрез музиката. Те могат да импровизират и да създават своя собствена музика.

Създават увереност

Като се научат да свирят на китара и участват в музикални представления, децата придобиват увереност в себе си и уменията си.

Индивидуални и групови уроци по китара.

Изберете подходящия тип урок за вас - индивидуални или групови. Всяка опция предлага уникални предимства и възможности за учене на китара.

Групови уроци по китара

Груповите уроци по китара са ефективен начин да се научите да свирите, като същевременно споделите музикалния процес с други ученици. Тези уроци предлагат няколко предимства , които може да бъдат полезни:

 • Социален опит: Груповите уроци са добър начин да срещнете други хора, които имат подобен интерес към музиката. Това ви предоставя възможност да споделяте опит и да се наслаждавате на музиката заедно.

 • Икономически изгодни: Груповите уроци обикновено са по-икономичен вариант в сравнение с индивидуалните уроци. Това ги прави достъпни за по-широк кръг от хора.

 • Мотивация и подкрепа: В групата можете да се наслаждавате на взаимната подкрепа и мотивация. Когато виждате другите напредват и успяват, това ви стимулира да работите усилено за своя собствен прогрес.

 • Усвояване на различни стилове и техники: Груповите уроци често включват разнообразие от стилове и техники, защото преподавателя може да насочи урока спрямо интересите и желанията на различните ученици. Това ви позволява да се запознаете с различни музикални направления.

  Обмен на идеи:  В груповите уроци често има възможност за обмен на музикални идеи и колаборации с други ученици. Това разширява вашите хоризонти.

 • Забавление: Уроците по китара в група са обикновено по-забавни и приятни, защото можете да споделяте музикални моменти с приятели и нови познати.

 • Идеален инструмент за групово свирене: Факт е, че в повечето банди има 2 или 3 китариста. Обикновено това са Rhythm, lead китаристи и басист. Първият се фокусира върху акордите и ритмични партитури, докато другият може да добави соло или допълнителни хармонии, което обогатява звученето на групата. Басиста свири бас линии.
Заключение:

Независимо от това дали сте начинаещ или имате опит в свиренето, груповите уроци по китара могат да бъдат страхотен начин да развивате своите умения и да се наслаждавате на музиката в общество. Сиренето с други китаристи и в група може да ви накара да гледате и осмислите по съвсем различен начин музиката.

Индивидуални уроци по китара

Индивидуалните уроци по китара представляват предаване на опит и умения между ученик и учител. Този формат  има своите уникални предимства, които го правят удобен за много ученици:

 • Индивидуален подход: Учителят може да настрои уроците според ученика, неговите цели и ниво на умения, което води до по-ефективно обучение.
 • Бърз напредък: Благодарение на индивидуалния фокус, учениците могат да напреднат бързо. Но все пак е индивидуално и не винаги е така.
 • Гъвкавост на графика: Индивидуалните уроци позволяват на ученика да дойде в удобно за него време.
 • Анализ и корекции: Учителя може да прави повече наблюдения и корекции.
 • Фокус върху специфични умения: Учителят може да обърне повече внимание върху конкретни умения, които са важни за учениеците.
 • Индивидуални музикални интереси: Учениците могат да изразят своите музикални интереси и да работят по песни и стилове, които ги вдъхновяват.

Индивидуалните уроци по китара са отличен избор за ученици, които искат индивидуален подход към своето обучение.

Уроци по китара за вокалисти

Целта на тези уроци е да се научите да свирите докато пеете. Те са изключително полезни, тъй като вокалните изпълнители често използват китарата като инструмент за съпровод при свирене и пеене на живо.

Тук ще имате възможност да се изявите на концерти с банда. Както и да се научите как да се записвате с високо качество.

Обща информация

цени и абонаменти

работно време

правила и условия

начини на плащане

как да запишете час

китара под наем