fbpx
GuitarSchool432

Уроци по акустична китара

Уроците по акустична китара представляват структуриран и инструктивен начин за научаване на свирене на акустична китара. Те са подходящи както за начинаещи, които никога не са държали китара, така и за по-опитни музиканти, които искат да разширят своите умения. Във всяка сесия се изгражда основно знание, технически умения и музикални способности на учениците, за да могат да свирят на китара с увереност и изразителност.

Какво можете да научите от уроците по акустична китара?

  • Основи на свирене: Уроците започват с научаване на основите – как да държат китарата, как да поставят пръстите си върху струните и как да извличат звук от инструмента.
  • Акорди и мелодии: Учениците ще научат различни акорди и как да ги сменят плавно. Също така, ще могат да свирят мелодии чрез пълзене и стискане на струни.
  • Ритъм и метрум: Уроците ще включват песни с често срещани ритми за подобряване на усета за ритъма и метрум, което е важно за съгласуване на свиренето с други музикални инструменти.
  • Техники: Ще се научават различни техники като техника на свирене с перо, фингърпикинг, хамер-он, пул-оф, бендинг и др., които придават на музиката допълнителна експресия и изразителност.
  • Свирене на песни: Учениците ще могат да изучават и свирят песни от различни стилове, като същевременно усвояват техниките за транспониране на акорди и мелодии.
  • Свирене и пеене:  Съчетаването на свирене и пеене може да бъде изключително полезно. Това съчетание позволява на изпълнителя да създава цялостен звуков пейзаж, който включва и хармоничните качества на инструмента, и вокалните изрази на певеца.

Уроците по акустична китара могат да са съобразени според целите и желанията на учениците.

Административана информация

цени и абонаменти

работно време

правила и условия

начини на плащане

как да запишете час

китара под наем